Ζώδιος Κριός

Για τον Κριό, που χαρακτηρίζεται από ενέργεια και ενθουσιασμό, ο διαλογισμός μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ηρεμήσει το μυαλό του και να επικεντρώσει την ενέργειά του. Αυτές οι επιβεβαιώσεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν κατά τη διάρκεια του διαλογισμού για να βοηθήσουν τον Κριό να διοχετεύσει την ενέργειά του και να βρει εσωτερική ειρήνη:

Είμαι γαλήνιος και ήρεμος εν μέσω οποιασδήποτε πρόκλησης.

Χρησιμοποιώ την ενέργειά μου για να δημιουργήσω θετικές αλλαγές στη ζωή μου και στον κόσμο.

Επιλέγω να επικεντρωθώ σε πράγματα που είναι σημαντικά και σχετικά με μένα.

Παίρνω ρίσκα με θάρρος και εμπιστοσύνη στις δικές μου δυνάμεις.

Βρίσκω χαρά στην παρούσα στιγμή και ζω τη ζωή μου αυθεντικά και παθιασμένα.

Αναγνωρίζω ότι μπορώ να πετύχω όλα όσα έχω βάλει στο μυαλό μου και είμαι ευγνώμων για όλα τα επιτεύγματά μου.

Εκφράζω τις σκέψεις και τα συναισθήματά μου με αυτοπεποίθηση και σαφήνεια.

Συνδέομαι με εσωτερική ειρήνη και ισορροπία σε οποιοδήποτε σημείο της ζωής μου.

 

 

Μερικοί ιδανικοί κρύσταλλοι για τους ιθαγενείς Κριούς περιλαμβάνουν:

Σάρδιος: Αυτή η πέτρα έχει μια ζωντανή ενέργεια και ενθαρρύνει το πάθος, τη δημιουργικότητα και το θάρρος. Βοηθά στην τόνωση της ενέργειας και στην εκδήλωση επιθυμιών.

Κιτρίνης: Κρύσταλλος χαράς και αφθονίας, ο κιτρίνης είναι ιδανικός για να ενισχύσει την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία του Κριού. Υποστηρίζει επίσης την εκδήλωση ευημερίας και επιτυχίας.

Αμέθυστος: Αυτός ο κρύσταλλος ηρεμίας και καθαρισμού είναι ιδανικός για να βοηθήσει τον Κριό να βρει την εσωτερική του ισορροπία και ηρεμία. Ο αμέθυστος μπορεί επίσης να βοηθήσει στη διαχείριση του θυμού και του στρες.

Αβεντουρίνη: Το Aventurine συνδέεται με την τύχη και την ευημερία. Αυτός ο κρύσταλλος φέρνει μια ομαλή και ηρεμιστική ενέργεια, που είναι χρήσιμη για τη μείωση του στρες και την προώθηση του αισθήματος ασφάλειας και ευλογίας.

Κόκκινος ίασπις: Αυτός ο κρύσταλλος φέρνει μια ισχυρή και σταθερή ενέργεια, που είναι εξαιρετική για την αύξηση της αυτοπεποίθησης και την προώθηση της σαφήνειας της σκέψης. Ο κόκκινος ίασπις μπορεί επίσης να προσφέρει προστασία και σταθερότητα σε περιόδους αλλαγής ή πρόκλησης.

Ρουμπίνι: Είναι γνωστή ως η πέτρα του πάθους και της αγάπης. Για τον Κριό, το ρουμπίνι μπορεί να φέρει ισχυρή και έντονη ενέργεια, βοηθώντας τον να εκφράσει με αυτοπεποίθηση τα συναισθήματά του και να ακολουθήσει την καρδιά του επιδιώκοντας την ευτυχία και την προσωπική ολοκλήρωση. Η Ruby μπορεί επίσης να προωθήσει τη ζωτικότητα και το θάρρος, βοηθώντας τον Κριό να συνδεθεί με τα πάθη του και να ζήσει τη ζωή του αυθεντικά.

ΑιματίτηςΑυτό συχνά θεωρείται προστατευτικός κρύσταλλος, ο οποίος μπορεί να βοηθήσει στην απώθηση των αρνητικών ενεργειών και να προστατεύσει από επιβλαβείς εξωτερικές επιδράσεις. Για τον Κριό, ο οποίος μπορεί να είναι επιρρεπής στο να παίρνει ρίσκα και να είναι παρορμητικός, ο αιματίτης μπορεί να προσφέρει μια επιπλέον ενεργειακή ασπίδα.

Γκρενά: Είναι ένας κρύσταλλος ενέργειας και πάθους. Βοηθά στην ενίσχυση και τόνωση της ζωτικής ενέργειας του Κριού, δίνοντάς του μια επιπλέον δόση κινήτρου και θάρρους. Ο γρανάτης μπορεί επίσης να ενισχύσει τη δημιουργικότητα και την αποφασιστικότητα, αποτελώντας έναν εξαιρετικό σύμμαχο για την επίτευξη προσωπικών και επαγγελματικών στόχων.

Αυτά είναι μόνο μερικά παραδείγματα κρυστάλλων κατάλληλων για τον Κριό, κάθε άτομο είναι μοναδικό και η συμβατότητα με ορισμένους κρυστάλλους μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τις προσωπικές προτιμήσεις και τις ατομικές ανάγκες κάθε Κριού.