Ζωδιακός κύκλος Ταύρου

Για τους Ταύρους, οι οποίοι είναι γνωστοί για τη σταθερότητα, την υπομονή και την πρακτικότητά τους, ορισμένοι κρύσταλλοι μπορούν να είναι ιδιαίτερα ευεργετικοί για να αναπληρώσουν την ενέργειά τους και να τους βοηθήσουν να αισθάνονται ισορροπημένοι και προστατευμένοι. Εδώ είναι μερικοί κρύσταλλοι κατάλληλοι για τον Ταύρο:

ΚιαρουίτΑυτός ο κρύσταλλος είναι γνωστό ότι σταθεροποιεί και εξισορροπεί την ενέργεια. Για τον Ταύρο, ο οποίος εκτιμά τη σταθερότητα και την ασφάλεια, το chiaroant μπορεί να βοηθήσει στη διατήρηση της εσωτερικής ισορροπίας και στη διαχείριση της αλλαγής.

Ροζ χαλαζίας: Είναι μια πέτρα αγάπης και συναισθηματικής θεραπείας. Για τους Ταύρους, οι οποίοι συχνά συνδέονται με αισθητηριακές απολαύσεις και συναισθηματική άνεση, ο ροζ χαλαζίας μπορεί να φέρει ηρεμιστική και κατανοητή ενέργεια στη ζωή τους.

Τουρμαλίνη negra: Είναι ένας ισχυρός προστατευτικός κρύσταλλος που μπορεί να απορροφήσει και να διασκορπίσει αρνητικές ενέργειες. Για τους Ταύρους που είναι ευαίσθητοι στην ατμόσφαιρα γύρω τους, η μαύρη τουρμαλίνη μπορεί να παρέχει ένα προστατευτικό ενεργειακό φράγμα.

Lapiz lazuli: Συνδέεται με τη σοφία και την πνευματική διαύγεια. Για τους Ταύρους που εκτιμούν τη σταθερότητα και το βάθος της σκέψης, το lazuli lapiz μπορεί να βοηθήσει στη σύνδεση με την εσωτερική σοφία και την πνευματική διαύγεια.

Αχάτης: Είναι γνωστό για τη σταθερότητα και την ισορροπία που φέρνει. Για τους Ταύρους, οι οποίοι εκτιμούν την ασφάλεια και τη σταθερότητα, ο αχάτης μπορεί να είναι μια παρηγορητική παρουσία στη ζωή τους, βοηθώντας τους να αισθάνονται επικεντρωμένοι και προστατευμένοι.

Αυτοί οι κρύσταλλοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο διαλογισμό, να φορεθούν ως κοσμήματα ή να τοποθετηθούν στο περιβάλλον για να συμπληρώσουν την ενέργεια και να φέρουν οφέλη στην καθημερινή ζωή των ιθαγενών του Ταύρου.

Αυτά είναι μόνο μερικά παραδείγματα κρυστάλλων κατάλληλων για τον Κριό, κάθε άτομο είναι μοναδικό και η συμβατότητα με ορισμένους κρυστάλλους μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τις προσωπικές προτιμήσεις και τις ατομικές ανάγκες κάθε Κριού.

Εδώ είναι μερικές δηλώσεις κατάλληλες για διαλογισμό, προσαρμοσμένες στην προσωπικότητα του Ταύρου:

«Είμαι σταθερός και σίγουρος για τους εσωτερικούς μου πόρους».

Καλλιεργώ την ηρεμία και την ισορροπία σε κάθε πτυχή της ζωής μου».

Επιλέγω να συνδεθώ με την ομορφιά και τη φύση γύρω μου.

Καλλιεργώ την αφθονία μου και αναγνωρίζω τις ευλογίες στη ζωή μου.

-Είμαι υπομονετικός και επιμένω στις προκλήσεις.

Αναγνωρίζω και εκτιμώ την απλή ομορφιά της κάθε ημέρας.

Ακολουθώ την καρδιά και τις αξίες μου σε όλες τις αποφάσεις μου.

Τιμώ το σώμα και τις αισθήσεις μου απολαμβάνοντας την παρούσα στιγμή.