Semnificația pietrelor semiprețioase- minuni strălucitoare ale Mamei Natură din medicina alternativă

Η έννοια των ημιπολύτιμων λίθων - Λαμπερά θαύματα της Μητέρας Φύσης στην εναλλακτική ιατρική

Echipa Druzy

|

|

11 min

Στο σκοτάδι και τα κλειστά βάθη του υπεδάφους της γης, κρυμμένα κάτω από στρώματα πέτρας και ορυκτών πετρωμάτων, βρίσκονται οι θησαυροί από το στήθος της απαλής Μητέρας Φύσης: ημιπολύτιμοι λίθοι. Όντας συνδεδεμένα ως σύμβολα ομορφιάς και κομψότητας (όταν φοριούνται ως κοσμήματα), όμορφα πετράδια χρωματισμένα σε εκατοντάδες παστέλ αποχρώσεις ή λάμψεις μοβ, μοβ, μαργαριταριού-λευκού, ζαφείρι-μπλε, χρυσού, σμαραγδένιου-πράσινου και φωτεινού κόκκινου μεταφέρουν αρχαίες και σημαντικές ενέργειες για την καθημερινή ισορροπία κάθε ατόμου.

Η έννοια των ημιπολύτιμων λίθων - Λαμπερά θαύματα της Μητέρας Φύσης στην εναλλακτική ιατρική
Brett_Hondow στο Pixabay

Σφυρηλατημένη γύρω από ιστορίες εδώ και χιλιάδες χρόνια, η δημοτικότητα των ημιπολύτιμων λίθων έχει προσελκύσει τον άνθρωπο στο μυστήριο και τη λαμπρότητά τους και ο πειραματισμός με τους κρυστάλλους έχει οδηγήσει στην ανάπτυξη και τη βελτίωση της κρυσταλλικής θεραπείας ως ψευδο-επιστήμης και δεύτερης παραλλαγής της παραδοσιακής ιατρικής. Κάθε κρύσταλλος, ανεξάρτητα από το είδος και το μέγεθός του, έχει ξεχωριστή χημική σύνθεση, μεταφέρει ένα μήνυμα και δίνει στον άνθρωπο συναισθηματικά ή σωματικά οφέλη: από τη συναισθηματική εξισορρόπηση, την τόνωση της δημιουργικότητας και της συγκέντρωσης, μέχρι τη χαλάρωση των ομάδων αίματος και μυών. Συνεχίστε λοιπόν να διαβάζετε αυτό το άρθρο για να ανακαλύψετε τις εκπληκτικές ιδιότητες και τις ποικίλες χρήσεις των ημιπολύτιμων λίθων, αληθινά φυσικά θαύματα!

1. Ημιπολύτιμοι λίθοι, συναρπαστικές έννοιες από τον μεγάλο γεωλογικό άτλαντα της ιστορίας των αρχαίων Ελλήνων και Αιγυπτίων

Ιστορία των ημιπολύτιμων λίθων
Brett_Hondow στο Pixabay

Η κρυσταλλοθεραπεία - ή θεραπεία μέσω κρυστάλλων - είναι μια ψευδοεπιστημονική πρακτική που επικεντρώνεται στην επούλωση του σώματος εκθέτοντάς το σε κρυστάλλους που μπορούν να ενισχύσουν τις θετικές ενέργειες του σώματος και να μειώσουν τις αρνητικές. Μέσω της κρυσταλλοθεραπείας, τα τσάκρα που αντιστοιχούν σε ορισμένα ενεργειακά σημεία του λαιμού, του κεφαλιού, του στήθους, των χεριών κ.λπ. μπορούν να ξεμπλοκαριστούν.


Ιστορικά, η κρυσταλλοθεραπεία ήταν παρούσα στον πολιτισμό και τις παραδόσεις πολλών αρχαίων λαών: Ελλήνων, Αιγυπτίων, Σουμερίων.


Στην Αρχαία Ελλάδα, ο φιλόσοφος Πλάτωνας έγραψε για τη χρήση κρυστάλλων για τηλεπάθεια και ανάγνωση του νου από τους κατοίκους της νεκρής ωκεάνιας πόλης της Ατλαντίδας. Οι αρχαίοι Έλληνες πίστευαν επίσης ότι οι χαλαζιακές πέτρες ήταν κάποτε νερό που πάγωσε με την πάροδο του χρόνου, με το ίδιο το όνομα της λέξης "κρύσταλλος" να προέρχεται από το ελληνικό "krýstallos", που σημαίνει "πάγος".

Διαλογισμός Πέτρας Αμέθυστου
Φωτογραφία Μιχαήλ Νίλοφ on Pexels
  • Αμέθυστος Ήταν ο ημιπολύτιμος λίθος που εκτιμούσαν περισσότερο οι κάτοικοι της αρχαίας Ελλάδας και φοριόταν ως φυλαχτό γύρω από το λαιμό, οι οποίοι πίστευαν ότι θα τους προστάτευε από τη μέθη και τα διονυσιακά hangover. Επιπλέον, το όνομα "αμέθυστος" προέρχεται από την αρχαία ελληνική έκφραση για "αποτοξινωμένος".

Οι αρχαίοι Αιγύπτιοι, από την άλλη πλευρά, χρησιμοποιούσαν κρυστάλλους (τους οποίους ανέσκαψαν από τα ορυχεία του βασιλείου τους) για κοσμήματα και εμβλήματα. Στον ιατρικό τομέα, πίστευαν στη μεταφυσική δύναμη των πολύτιμων και ημιπολύτιμων κρυστάλλων και μεταλλευμάτων. Για παράδειγμα, ένας σκαραβαίος σκαλισμένος από πέτρα lapis lazuli τοποθετήθηκε σε αιγυπτιακούς τάφους, κοντά στη μούμια του νεκρού για να τον προστατεύσει στο ποτάμι ταξίδι του στην «πεδιάδα καλαμιών», στην Εδέμ τους. Εκτός από τα ειδώλια σκαραβαίων, μπαμπουίνων, γατών ή ιπποπόταμων, χρησιμοποιούσαν οι αρχαίοι Αιγύπτιοι κρύσταλλα για προστασία (τυρκουάζ, καρνελιανό, μαλαχίτη και λάπις λάζουλι) για την κατασκευή προστατευτικών φυλακτών. Αξίζει να σημειωθεί ότι το σχήμα, το χρώμα, ο τύπος της πέτρας και η διακόσμησή της συνέβαλαν στην προστατευτική δύναμη του φυλακτού.

Carnelian Έλαση Πέτρες
druzy.gr
  • Καρνεόλη πέτρα Επεξεργαζόταν και εξαγόταν από αιγυπτιακά ορυχεία για να φτιάξει φυλαχτά, βραχιόλια, αλυσίδες και ειδώλια αφιερωμένα στην ηλιακή θεότητα Ρα. Αυτή η πέτρα συνδυάστηκε (ως κόσμημα) με λάπις λάζουλι και τυρκουάζ, για επιπλέον προστασία και θετική ενέργεια, που πιστεύεται ότι προστατεύει τα παιδιά από ατυχήματα κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών τους (γρατζουνιές, μώλωπες, διαστρέμματα κ.λπ.). 
Lapis Lazuli Ημιπολύτιμοι Λίθοι
Φωτογραφία από WebLab24_Siti_Web στο Pixabay
  • Λάπις Λάζουλι ήταν ο πιο εκτιμημένος και πολύτιμος ημιπολύτιμος λίθος στην Αρχαία Αίγυπτο λόγω του μοναδικού χρώματος του (λουλακί με χρυσές ρίγες) που θύμιζε στους Αιγυπτίους την ορυκτή προσωποποίηση του ουρανού. Γνωστή ως «βασίλισσα των κρυστάλλων» ή «τρίτο μάτι», η λάπις λάζουλι χρησιμοποιήθηκε στην κατασκευή κοσμημάτων και αξεσουάρ για τις ελίτ και τη δυναστεία των Φαραώ, στα καλλυντικά και στη διακόσμηση αγαλμάτων θεοτήτων (το χρώμα των ματιών τους αποδόθηκε από τον λάπις λάζουλι).
Ημιπολύτιμοι λίθοι μαλαχίτη
Φωτογραφία από yana_tik στο Pixabay
  • Μαλαχίτης, ένας πράσινος κρύσταλλος, ήταν ο ιερός λίθος του θεού Όσιρι, θεότητας της μεταμόρφωσης, της αναγέννησης και της μετά θάνατον ζωής. Σε όλες σχεδόν τις γνωστές αιγυπτιακές αγιογραφίες, ο Όσιρις απεικονίζεται με πράσινο πρόσωπο, ένα χρωματιστικό και μυθολογικό σύμβολο του μύθου της δολοφονίας του από τον ίδιο του τον αδελφό Σεθ και της ανάστασης και αθανασίας του που σφραγίστηκε από τη γενναία και πιστή σύζυγό του, Ίσιδα. Σήμερα, όπως και στην περίπτωση της ιστορίας του Όσιρι, ο μαλαχίτης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να απελευθερώσει το σώμα και το μυαλό από ενέργειες που είναι άχρηστες και δυσμενείς γι 'αυτό.
Τυρκουάζ ημιπολύτιμοι λίθοι
Φωτογραφία από Curious_Collectibles στο Pixabay
  • Μπλε Μπλε Είναι μια εξαιρετικά αποτελεσματική πέτρα στην προστασία σας. Στην αρχαία Αίγυπτο, ήταν σύμβολο της θεότητας της αγάπης, της ομορφιάς και των τεχνών Hathor. Το φυσικό τυρκουάζ ήταν εξαιρετικά σπάνιο στην Αίγυπτο, οπότε προοριζόταν μόνο για βασιλείς λόγω των γαλήνιων ιδιοτήτων του να επηρεάζει τις ομιλίες στο πλαίσιο της επίσημης επικοινωνίας, αλλά και να ομορφαίνει αυτόν που το φοράει.
 

2. Ημιπολύτιμοι λίθοι: έννοια και ενεργειακές ιδιότητες

Ημιπολύτιμοι λίθοι χαλαζία βράχου
Φωτογραφία Kira auf der Heide on Unsplash

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, οι ημιπολύτιμοι λίθοι έχουν εκτιμηθεί ιδιαίτερα από την αρχαιότητα χάρη στις θεραπευτικές τους ενέργειες, την προστασία από τα κακά πνεύματα και τις κακίες, βοηθούν στον καλλωπισμό, αλλά και χάρη στην ικανότητά τους να επηρεάζουν τη διάθεση και την ενεργειακή ισορροπία του χρήστη "προς το καλύτερο".


Ακολουθούν ορισμένες πληροφορίες σχετικά με τα οφέλη και τις ενεργειακές ιδιότητες ορισμένων γνωστών ημιπολύτιμων ορυκτών: 

  • Αμέθυστος: μια καταπραϋντική σκιά λαμπερού μοβ

Μια ποικιλία χαλαζία, Αμέθυστος θεωρείται προστατευτική πέτρα λόγω του μυθολογικού μύθου της παρθένας Αμέθυστας. Την φλέρταρε ο θεός του κρασιού και της τρέλας, ο Διόνυσος, αλλά μη θέλοντας να ανταποκριθεί στις άθλιες κινήσεις της, προσευχήθηκε στην Άρτεμη για θεϊκή προστασία. Η θεά το μετέτρεψε σε άγαλμα χαλαζία, το οποίο ο απογοητευμένος Διόνυσος ράντιζε με κρασί, δίνοντάς του την πορφυρή του απόχρωση.


Ο αμέθυστος είναι ένας λίθος πνευματικότητας και επιτυχίας σε όλους τους τομείς δραστηριότητας, ο οποίος ανήκει στην κατηγορία των κρυστάλλων για πνευματικότητα. Προστατεύει τον χρήστη από κακόβουλες και αρνητικές σκέψεις, από κατάρες και στερήσεις, τροχαία ατυχήματα, καθημερινούς κινδύνους, κακά πνεύματα, ψυχικές επιθέσεις και σοκ, προδοσία και συναισθηματικές και ερωτικές απογοητεύσεις. Συχνά συνιστάται για έναν χρήστη χωρίς αυτοπεποίθηση, ο οποίος χρειάζεται συναισθηματική και πνευματική υποστήριξη σε δύσκολες στιγμές, όταν αισθάνεται ότι απειλείται από επικείμενο κίνδυνο (αυτές Κρύσταλλοι για πνευματικότητα Ο αμέθυστος είναι ιδιαίτερα κατάλληλος για παιδιά, φοιτητές, έγκυες γυναίκες και ηλικιωμένους). Οι ειδικοί της κρυσταλλοθεραπείας ενθαρρύνουν αυτή την κατηγορία ανθρώπων να φορούν φυλαχτό αμέθυστου, καθώς είναι σε θέση να απορροφήσει τις σκέψεις και τις γοητείες των κακών πνευμάτων. Μπορείτε να καταλάβετε αν κάποιος είχε μια κακή σκέψη για εσάς, αν το χρώμα του αμέθυστου έχει αλλάξει σε ένταση.

Γεώδιος Αμέθυστου
Φωτογραφία Καμίλ Κοξ on Unsplash

Ο αμέθυστος φέρνει μια ευεργετική συμβολή σταθερότητας, αντίστασης, εσωτερικής ειρήνης, ευτυχίας, αγάπης και αναγνώρισης στη ζωή του φορέα του, μειώνοντας σημαντικά τις καταστάσεις διέγερσης, σύγχυσης, κατάθλιψης, έλλειψης επικοινωνίας, απάθειας, θυμού και προβλημάτων με κακά όνειρα.


Από την άποψη Φαρμακευτικά , ο αμέθυστος ενδείκνυται για πάσχοντες από αϋπνία, διαβήτη (εξισορροπεί το σάκχαρο στο αίμα), οξείς πονοκεφάλους, άτομα με προβλήματα του πεπτικού, οφθαλμικού, δερματολογικού (μαλλιά), ενδοκρινικού και κεντρικού νευρικού συστήματος. Βασικά, ο αμέθυστος απορροφά και διοχετεύει την αγωνία και τον πόνο μέσα του και βοηθά τους αναρρωτικούς να επουλωθούν όσο το δυνατόν γρηγορότερα. 

  • Ροζ χαλαζίας: Η πέτρα της άνευ όρων αγάπης
Ροζ χαλαζίας σε ένα βιβλίο
Φωτογραφία Susanna Marsiglia on Unsplash

Οι αντανακλάσεις τριαντάφυλλου του ροζ χαλαζία είναι αυτές που ενθαρρύνουν το άνοιγμα της καρδιάς του χρήστη να αγαπήσει και να προωθήσει την αυτοαποδοχή, τη συμπόνια και την κατανόηση με τους γύρω του. Γνωστός ως "παγκόσμιος κρύσταλλος", ο ροζ χαλαζίας είναι ένας από τους επιθυμητούς και ευχάριστους κρυστάλλους στον κόσμο. Το απαλό και παστέλ χρώμα του εκπέμπει θετικές ενέργειες που βοηθούν στην εξάλειψη της νευρικότητας και ανοίγει μια γέφυρα σύνδεσης με το εξαγνιστικό τσάκρα της καρδιάς. Ημιπολύτιμος λίθος, σύμβολο αιώνιας αγάπης από την Αρχαία Ελλάδα, ο ροζ χαλαζίας ανήκει στην κατηγορία των Κρύσταλλα για αγάπη , αλλά και Κρύσταλλοι για σχέσεις .

Στο σχέδιο Συναισθηματικός , ο ροζ χαλαζίας βοηθά τον χρήστη να επιτύχει αυτή την κατάσταση ηρεμίας και ηρεμίας και ερωτικής ισορροπίας που αναμένεται. Ο κρύσταλλος ενθαρρύνει όσους πιστεύουν στις θαυματουργές του ιδιότητες να εμπιστευτούν τις δικές τους δυνάμεις και τους καθοδηγεί σε ένα μονοπάτι στρωμένο με χαρές και ευτυχία.

Πνευματώδης , ο ροζ χαλαζίας εκδηλώνει μια εξαγνιστική ενέργεια στην αύρα, μια δράση που μεγιστοποιεί την κατάσταση της εσωτερικής αρμονίας, της ειρήνης με τον εαυτό του και στις σχέσεις με τους γύρω του, εμπνέει μια στάση γενικής συμπόνιας και ευνοεί μια πολύ καλύτερη κατανόηση των άλλων.


Ο κρύσταλλος ροζ χαλαζία είναι ένας καλός σύμμαχος του δερματολογικές παθήσεις . Προσθέστε τον κρύσταλλο σε ένα δοχείο νερού και τοποθετήστε τον κάτω από το μαγικό φως του φεγγαριού. Το πρόσωπο θα πρέπει στη συνέχεια να πλυθεί με αυτό το ελιξίριο που θα βοηθήσει το δέρμα να καθαριστεί από ατέλειες, σπυράκια ή λεπτές γραμμές. 

  • Πράσινο aventurine: το κόσμημα της τύχης και της αφθονίας
Aventurine Stones για Διαλογισμό
Φωτογραφία Περιεχόμενο Pixie on Unsplash

Το Green Aventurine είναι η πιο τυχερή πέτρα στον γεωλογικό άτλαντα των μαγικών και θεραπευτικών κρυστάλλων! Η ενέργεια που ξεχειλίζει κεφαλαιοποιεί τις μελλοντικές επιτυχίες του χρήστη στις επιχειρήσεις, αλλά και τις ευκαιρίες στην καριέρα, το ζευγάρι και την οικογενειακή ζωή. Στην ιστοσελίδα μας, μπορείτε να ανακαλύψετε τόσο μίνι παραλλαγές από πέτρες αβεντουρίνης, όσο και κομψά βραχιόλια, οβελίσκους και μενταγιόν κατάλληλα για ένα λαμπρό παιδί, επιτυχημένες γυναίκες ή σκληρά εργαζόμενο σύζυγο.


Όντας μέρος της κατηγορίας των Κρύσταλλοι για ευημερία , το Aventurine υπόσχεται στον χρήστη του σημαντικά θεραπευτικά οφέλη όπως:


Στο επίπεδο πνευματώδης , ενσταλάζει σε ένα άτομο την ποιότητα του ηγέτη στην εργασία, βοηθά τους φορείς στην άμεση ολοκλήρωση δύσκολων εργασιών στην εργασία λόγω των τυχερών ιδιοτήτων του, αξιοποιεί την ευημερία και την παραγωγικότητα, επηρεάζει τη «βιοφιλία» ή την εγγύτητα του ανθρώπου με τη φύση και την ανακάλυψη της αληθινής αγάπης την κατάλληλη στιγμή.


Διανοητικός , το aventurine εντείνει την ήρεμη κατάσταση του σώματος και του νου, μετριάζει τα ξεσπάσματα, βελτιώνει την εστίαση και την προσοχή του χρήστη (πολύ κατάλληλο για μαθητές) και μειώνει τις ιδεοληπτικές σκέψεις και τις αυτοκτονικές προδιαθέσεις.


Από μια οπτική γωνία Ιατρικός , το Aventurine δίνει έμφαση στη διαδικασία επούλωσης του ανθρώπινου σώματος και βοηθά στην παρεμπόδιση της τοξικής ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας που εκπέμπεται από ηλεκτρονικά είδη στο σπίτι ή την εργασία, ανακουφίζει από δερματολογικές παθήσεις και προστατεύει την καρδιά από ασθένειες ή αιφνίδιο έμφραγμα του μυοκαρδίου. 

  • Η «Πέτρα της Ευτυχίας» ή Κιτρίνης
Γεώδιο κιτρίνης
Φωτογραφία από Dieter444 στο Pixabay

Γνωστό με το όνομα Κρύσταλλοι για ευτυχία , οι πέτρες κιτρίνη αποπνέουν μια ζεστή, ηλιακή και ζωντανή ενέργεια μέσα στο σπίτι ή στον χρήστη, ενώ διεγείρουν τη χαρά, τις θετικές σκέψεις και την καλή διάθεση. Είναι πολύ κατάλληλο για όσους επιδιώκουν μεγάλα ιδανικά, επιτυχία και αφθονία σε όλους τους τομείς και τις δραστηριότητες που προτείνονται.


Μια ηλιόπετρα, το χρώμα και η μαγική ενέργεια του κιτρίνη βοηθούν ιδιαίτερα στα προβλήματα Πνευματικός. Η Citrine αξιοποιεί το θάρρος και την αυτοπεποίθηση. προωθεί την τύχη. βοηθά τον χρήστη να εκπληρώσει τα όνειρά του μέσω της δύναμης της θετικής εκδήλωσης. ενισχύει τη δημιουργικότητα στις καθημερινές δραστηριότητες στην εργασία ή στο σχολείο κ.λπ.


Συναισθηματικός , η πέτρα κιτρίνης βοηθά τον χρήστη να διώξει μακριά τις καταθλιπτικές σκέψεις. να κατανοήσει πολύ καλύτερα ορισμένες έννοιες και γεγονότα στη ζωή του. ενισχύει το θάρρος και τις θετικές ενέργειες όταν χρειάζονται: θέληση, τόλμη και πειθαρχία στον τομέα της δραστηριότητας.


Για σώμα , ο κιτρίνης δρα για να βοηθήσει τον οργανισμό μειώνοντας την περίπτωση εκφυλιστικών ασθενειών και υποστηρίζει τα όργανα του πεπτικού συστήματος και της καρδιάς. Άλλα θεραπευτικά αποτελέσματα της κιτρίνης είναι: ανακούφιση του πόνου της εμμήνου ρύσεως, αφαίρεση της κυτταρίτιδας (μέσω θεραπευτικού μασάζ με ρολό), εξουδετέρωση προβλημάτων με διαβήτη, αναιμία, γαστρική οξύτητα κλπ. 

 

3. Η επίδραση των ημιπολύτιμων λίθων: συμβουλές για την ενσωμάτωση κρυστάλλων στη διακόσμηση του σπιτιού

Διακόσμηση σπιτιού με κρύσταλλα
Εικόνα από avery klein on Unsplash

Οι κρύσταλλοι μπορούν εύκολα να ενσωματωθούν στη διακόσμηση του σπιτιού σας, μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε μια μαγευτική ατμόσφαιρα και ένα αρμονικό περιβάλλον που είναι ευεργετικό για τη σωματική και συναισθηματική υγεία ολόκληρης της οικογένειας.

  1. Στο σαλόνι ή άλλα δωμάτια: Τοποθετήστε τους ημιπολύτιμους κρυστάλλους (αμέθυστος, ροζ χαλαζίας ή αβεντουρίνη) σε αυτά τα δωμάτια για να προωθήσετε και να προκαλέσετε μια ήρεμη και αγαπημένη ατμόσφαιρα. Αυτές οι πέτρες μπορούν να βοηθήσουν εσάς και την οικογένειά σας μειώνοντας τα επίπεδα άγχους και βελτιώνοντας τη σχέση σας.

     2. Στο υπνοδωμάτιο : Ένας ξεκούραστος ύπνος με ευχάριστα όνειρα είναι εγγυημένος από την πέτρα αμέθυστου, οπότε τοποθετήστε την στο κομοδίνο δίπλα στο κρεβάτι. Ο αμέθυστος ηρεμεί το μυαλό και προάγει έναν βαθύ και γαλήνιο ύπνο και η προσθήκη ενός ροζ χαλαζία μπορεί να υποστηρίξει την ενέργεια της αγάπης στην κρεβατοκάμαρα.


        3. Στο γραφείο :

Κιτρίνη και αβεντουρίνη είναι μερικά Ημιπολύτιμοι λίθοι Εξαιρετικό για το γραφείο στο σπίτι ή στην εργασία. Ο κιτρίνης είναι η πέτρα της δημιουργικότητας και της παραγωγικότητας, ενώ ο πράσινος αβεντουρίνης θα προσελκύσει τύχη και επιτυχία στα έργα και τις επαγγελματικές σας εργασίες.


        4. Στο χώρο του διαλογισμού :

Επιλέξτε πέτρα Lapis Lazuli για αυτά τα ειδικά δωμάτια. Ο διαλογισμός είναι μια διαδικασία αφιερωμένη στη θεραπεία του νου και του σώματος, οπότε τοποθετήστε αυτή την πέτρα κοντά σας ή στο χαλάκι γιόγκα για αυξημένη ενδοσκόπηση και πνευματική διαύγεια. 

 

4. Ημιπολύτιμοι λίθοι και η σημασία τους στα καθημερινά ρούχα

Κοσμήματα ημιπολύτιμων λίθων
Φωτογραφία που δημιουργήθηκε από την Alina Vilchenko, από την πλατφόρμα Pexels

Κοσμήματα με ημιπολύτιμους κρυστάλλους όχι μόνο εμπλουτίζουν αισθητικά την εμφάνιση της καθημερινής σας εμφάνισης, αλλά φέρνουν και σημαντικά ενεργειακά οφέλη. Εδώ είναι το "γιατί" και το "πώς" θα μπορούσατε να ενσωματώσετε πολύτιμους λίθους στα καθημερινά σας ρούχα:

Κολιέ Lapis lazuli

1. Πολύτιμα κοσμήματα: Κρυστάλλινα κολιέ, κολιέ, βραχιόλια, δαχτυλίδια και σκουλαρίκια επιτρέπουν στην προστατευτική τους ενέργεια να έρθει πιο κοντά σας, ενισχύοντας τα θετικά τους αποτελέσματα. Για παράδειγμα, ένα δέμα ροζ χαλαζία μπορεί να σας βοηθήσει να ανοίξετε την καρδιά σας σε μια ρομαντική ημερομηνία με το αγαπημένο σας πρόσωπο και ένα δαχτυλίδι κιτρίνης μπορεί να προσελκύσει ευημερία και επιτυχία στην εργασία.

Καρφίτσα αμέθυστου
Φωτογραφία Sterling & Wilde on Unsplash

2. Ρούχα διακοσμημένα με κρύσταλλα: 

 

Ορισμένα κομμάτια ρούχων έχουν ενδιαφέροντα κεντήματα με πολύτιμους ή ημιπολύτιμους λίθους ενσωματωμένους στο ύφασμα τους στο σχέδιό τους. Ωστόσο, το κόστος τους μπορεί να είναι σημαντικό, οπότε η πλησιέστερη λύση θα ήταν να ολοκληρώσετε την κομψή σας εμφάνιση με μια καρφίτσα ενσωματωμένη με ημιπολύτιμους λίθους. Για παράδειγμα, ένα μωβ μεταξωτό φόρεμα μπορεί να συνδυαστεί με μια φλοράλ καρφίτσα με αμέθυστο για επιπλέον προστασία ενέργειας. 


3. Φυλαχτά και φυλαχτά:  


Μπορείτε να τα μεταφέρετε στην τσέπη ή την τσάντα σας για να επωφεληθείτε από την προστασία και τις ευεργετικές ενέργειές τους όλη την ημέρα. Για παράδειγμα, ένα μικρό φυλαχτό με μαύρη τουρμαλίνη μπορεί να σας προστατεύσει από αρνητικές ενέργειες και καθημερινό άγχος. 

Γιατί ενδείκνυνται κρύσταλλοι;
Γυναίκα που διαλογίζεται με κρυστάλλους
Φωτογραφία Ντάριους Μπασάρ on Unsplash

Όπως έχουμε δείξει προηγουμένως, κάθε ημιπολύτιμος λίθος είναι κατάλληλος για μια συναισθηματική, σωματική και πνευματική ασθένεια και μπορεί να επηρεάσει τη διάθεσή σας και τις περιβαλλοντικές ενέργειες.

Ανακαλύψτε τη φευγαλέα γοητεία των ημιπολύτιμων λίθων και της κρυσταλλοθεραπείας:

  • Μειώστε το στρες και το άγχος: Οι κρύσταλλοι αμέθυστου και ροζ χαλαζία έχουν ηρεμιστικές ενέργειες που βοηθούν στη χαλάρωση και την επίτευξη προσωπικής και οικογενειακής ισορροπίας.


  • Σας προστατεύει από αρνητικές ενέργειες: Η μαύρη τουρμαλίνη, ο αμέθυστος και ο οψιδιανός είναι εξαιρετικά για τη δημιουργία μιας ενεργειακής ασπίδας ενάντια στο άγχος και τις κακές σκέψεις άλλων ανθρώπων με κακές προθέσεις.


  • Βελτιώστε τη συγκέντρωση και τη σαφήνεια του νου: Το Lapis Lazuli και ο κιτρίνης είναι γνωστά για τις ιδιότητες ενίσχυσης της δημιουργικότητας και της συγκέντρωσης, καθιστώντας τα κατάλληλα για άτομα με πολυάσχολο πρόγραμμα, για φοιτητές και μαθητές.


  • Προωθεί τη συναισθηματική θεραπεία: Ο ροζ χαλαζίας και η πράσινη αβεντουρίνη είναι ιδανικά για συναισθηματική ισορροπία και για την τόνωση των συναισθημάτων αγάπης και συμπόνιας ορισμένων ανθρώπων προς τους συντρόφους τους.

Συμπερασματικά, η γνώση και η ενσωμάτωση κρυστάλλων στη ζωή σας μπορεί να φέρει εντυπωσιακά και αποτελεσματικά αποτελέσματα λόγω της προστατευτικής, θετικής και φαρμακευτικής ενέργειας αυτών των θαυμάτων της φύσης! Ποια ημιπολύτιμη πέτρα σας ταιριάζει;