Angelit piatra bruta albastra

Angelite: ιδιότητες, έννοια, οφέλη και χρήση

Echipa Druzy

|

|

6 min

Ο αγγελίτης είναι ένα μπλε ορυκτό, επίσης γνωστό ως μπλε ανυδρίτης, έχοντας μια ηρεμιστική και καταπραϋντική ενέργεια. Εκτιμάται ιδιαίτερα στις πνευματικές και μεταφυσικές πρακτικές για τις ιδιότητές του να προάγει την ειρήνη και τη συμπόνια.

«Ο αγγελίτης είναι η πέτρα που μας συνδέει με τους φύλακες αγγέλους μας, δίνοντάς μας την απαραίτητη υποστήριξη και καθοδήγηση σε στιγμές ανάγκης. Η απαλή και καταπραϋντική ενέργειά του βοηθά στη μείωση του στρες και φέρνει μια κατάσταση βαθιάς ηρεμίας, διευκολύνοντας την πνευματική επικοινωνία και ανοίγοντας την καρδιά στην αγάπη και τη συμπόνια.

1. Angelit: συναισθηματικά οφέλη


  • Ηρεμία και ηρεμία : Προωθεί μια βαθιά αίσθηση ειρήνης και χαλάρωσης, μειώνοντας το στρες και το άγχος.
  • Συμπόνια και ενσυναίσθηση : Ενισχύει τα συναισθήματα συμπόνιας και ενσυναίσθησης, βοηθώντας σας να κατανοήσετε και να αισθανθείτε τα συναισθήματα των άλλων.
  • Συμφιλίωση : Διευκολύνει τη συναισθηματική επούλωση και συμφιλίωση στις σχέσεις, βοηθώντας να ξεπεραστούν οι συγκρούσεις και οι εντάσεις.
  • Στήριξη σε περιόδους πένθους : Παρέχει παρηγοριά και συναισθηματική υποστήριξη σε περιόδους απώλειας και πένθους, βοηθώντας σας να βρείτε εσωτερική ειρήνη.
  • Εντατικοποίηση της συναισθηματικής επικοινωνίας : Βελτιώνει την ικανότητα έκφρασης συναισθημάτων και συναισθημάτων με σαφή και ανοιχτό τρόπο.
  • Συναισθηματική προστασία : Δημιουργεί μια προστατευτική ασπίδα ενάντια στις αρνητικές ενέργειες και τις επιβλαβείς συναισθηματικές επιρροές.
  • Συναισθηματική σταθερότητα : Συμβάλλει στη διατήρηση της συναισθηματικής ισορροπίας, στη μείωση των ταλαντώσεων και της συναισθηματικής αστάθειας.
  • Ελευθερία από φόβους : Βοηθά στην απελευθέρωση των φόβων και των ανησυχιών, προωθώντας μια κατάσταση θάρρους και ασφάλειας.
  • Υποστήριξη στο διαλογισμό : Διευκολύνει τον διαλογισμό και την ενδοσκόπηση, παρέχοντας σαφήνεια και νέες προοπτικές για τα συναισθήματα και τις προσωπικές εμπειρίες.

Βασικά προϊόντα για να ξεκινήσετε:

2. Angelit ιδιότητες - πνευματικό επίπεδο


Ο αγγελίτης έχει πολλά πνευματικά οφέλη και συνδέεται με ορισμένα τσάκρας, διευκολύνοντας διάφορες πτυχές της πνευματικής ανάπτυξης και ανάπτυξης. Εδώ είναι πώς ο angelite μπορεί να επηρεάσει το πνευματικό επίπεδο και τις συνδέσεις του με τα τσάκρας:

Πνευματικά οφέλη:
  • Σύνδεση με τα Ανώτερα Βασίλεια : Διευκολύνει την επικοινωνία με πνευματικούς οδηγούς και αγγέλους, βοηθώντας στη λήψη θεϊκών μηνυμάτων και καθοδήγησης.
  • Διαίσθηση και σοφία : Ενισχύει τις διαισθητικές και πνευματικές ικανότητες, παρέχοντας ανώτερη σαφήνεια και κατανόηση.
  • Πνευματική Προστασία : Δημιουργεί ένα ενεργειακό πεδίο προστασίας από αρνητικές ενέργειες και επιβλαβείς οντότητες.
  • Ήρεμη και εσωτερική γαλήνη : Προωθεί μια βαθιά κατάσταση ειρήνης και ηρεμίας, απαραίτητη για διαλογισμό και ενδοσκόπηση.


Σύνδεση με τα τσάκρας:
  • Τσάκρα του λαιμού (Vishuddha):
    • Σαφής επικοινωνία : Βοηθά στην έκφραση σκέψεων και συναισθημάτων με σαφήνεια, βελτιώνοντας τις δεξιότητες επικοινωνίας.
    • Αλήθεια και αυθεντικότητα : Υποστηρίζει την αυθεντική και ειλικρινή έκφραση, ενθαρρύνοντας την αλήθεια και την ακεραιότητα.
  • Τσάκρα Τρίτου Ματιού (Ajna):
    • Διαίσθηση και αντίληψη : Διεγείρει τη διόραση και άλλες διαισθητικές ικανότητες, επιτρέποντας μια βαθιά κατανόηση των λεπτών πραγματικοτήτων.
    • Εσωτερική όραση : Βοηθά στην ανάπτυξη της εσωτερικής όρασης και στην αποσαφήνιση των πνευματικών αντιλήψεων.
  • Τσάκρα του στέμματος (Σαχασράρα):
    • Σύνδεση με το θείο : Διευκολύνει τη σύνδεση με την παγκόσμια συνείδηση και τις θείες ενέργειες, προωθώντας την πνευματική φώτιση.
    • Πνευματική Σοφία : Συμβάλλει στο άνοιγμα στην ανώτερη γνώση και στην πρόσβαση στη θεία σοφία.
Ο αγγελίτης είναι ένας πολύτιμος σύμμαχος στις πνευματικές πρακτικές, βοηθώντας στη διατήρηση μιας ενεργειακής ισορροπίας και στην εμβάθυνση των πνευματικών συνδέσεων.


«Η διαίσθηση είναι ο ψίθυρος της ψυχής μας και η πνευματικότητα είναι ο τρόπος με τον οποίο μαθαίνουμε να ακούμε και να κατανοούμε αυτόν τον θεϊκό ψίθυρο».

3. Angelit ιδιότητες - ψυχικό επίπεδο


  • Πνευματική διαύγεια : Βοηθά στην εξάλειψη της σύγχυσης και στην αποσαφήνιση των σκέψεων, διευκολύνοντας την σαφέστερη και πιο ομαλή σκέψη.
  • Εστίαση και εστίαση : Βελτιώνει την ικανότητα να παραμένετε συγκεντρωμένοι στις εργασίες, συμβάλλοντας στην αύξηση της αποτελεσματικότητας και της παραγωγικότητας.
  • Μείωση του ψυχικού στρες : Προωθεί μια κατάσταση ψυχικής ηρεμίας, μειώνοντας το άγχος και την ψυχική διέγερση.
  • Δημιουργικότητα και έμπνευση : Διεγείρει τη δημιουργικότητα και φέρνει έμπνευση, είναι χρήσιμη σε καλλιτεχνικές και πνευματικές δραστηριότητες.
  • Μνήμη και μάθηση : Βοηθά στη βελτίωση της μνήμης και διευκολύνει τη διαδικασία μάθησης βοηθώντας στη διατήρηση και ανάκτηση πληροφοριών.
  • Διαίσθηση και διάκριση : Ενισχύει τη διαίσθηση και βοηθά στην ανάπτυξη της διάκρισης, επιτρέποντας την καλύτερη αξιολόγηση των καταστάσεων και τη σοφή λήψη αποφάσεων.

  • Απελευθέρωση αρνητικών σκέψεων : Βοηθά στην απελευθέρωση αρνητικών σκέψεων και επιβλαβών ψυχικών μοτίβων, προωθώντας μια θετική νοοτροπία.
  • Ψυχική αυτοπεποίθηση : Αυξάνει την εμπιστοσύνη στις δικές του διανοητικές και πνευματικές ικανότητες, ενθαρρύνοντας μια υγιή και ισχυρή ψυχική στάση.
  • Υπομονή και ανοχή : Βελτιώνει την υπομονή και την ανοχή, βοηθώντας στη διαχείριση αγχωτικών καταστάσεων με ηρεμία και ισορροπία.
  • Νοητική όραση : Διευκολύνει την ανάπτυξη ενός σαφούς και συνεκτικού οράματος για το μέλλον, συμβάλλοντας στον καθορισμό και την επίτευξη μακροπρόθεσμων στόχων.
Ο αγγελίτης είναι ένας πολύτιμος λίθος για όποιον θέλει να βελτιώσει την ψυχική του κατάσταση και να επιτύχει διαύγεια και ηρεμία.

"Τίποτα δεν είναι εντελώς καλό ή κακό. Η σκέψη μας το κάνει έτσι».

Ουίλιαμ Σαίξπηρ

Druzy.ro: 


«Οι κρύσταλλοι έχουν έναν ιδιαίτερο ρόλο στη ζωή μας, αυτόν της ενίσχυσης και έμφασης της προσωπικής δύναμης που υπάρχει ήδη στον καθένα μας. 

Δρουν ως καταλύτες για την εσωτερική μας ενέργεια και τις δυνατότητές μας. Οι άνθρωποι διαθέτουν μια εντυπωσιακή δύναμη θεραπείας και προσωπικής ανάπτυξης και οι κρύσταλλοι έρχονται να ενισχύσουν αυτή την έμφυτη δύναμη. Μπορούν να μας υποστηρίξουν στο ταξίδι της αυτοανακάλυψης και της μεταμόρφωσης, φέρνοντας σαφήνεια και ισορροπία στη ζωή μας. 

Καλλιεργώντας μια συνειδητή σχέση με τους κρυστάλλους, μπορούμε να συνδεθούμε πιο βαθιά με τη δική μας δύναμη και να αναλάβουμε την ευθύνη για τη δική μας θεραπεία και προσωπική εξέλιξη.

Αν θέλετε να αγοράσετε αυτά τα θαύματα της φύσης, σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Συστάσεις druzy.gr:

Πώς μπορώ να εξαγνίσω την Angelit;

Ο καθαρισμός του αγγλίτη είναι μια απαραίτητη διαδικασία για να διατηρήσει τις ενεργειακές του ιδιότητες και να το φορτίσει με θετικές ενέργειες. Εδώ είναι μερικές κοινές μέθοδοι για τον καθαρισμό του αγγελίτη:

  1. Καθαρό νερό : Τρέξτε το angelite κάτω από τρεχούμενο καθαρό νερό για λίγα λεπτά. Βεβαιωθείτε ότι το νερό δεν είναι πολύ ζεστό ή πολύ κρύο. Αυτή είναι μια από τις απλούστερες και πιο αποτελεσματικές μεθόδους.

  2. Υποκαπνισμός : Χρησιμοποιήστε καπνό φασκόμηλου, ξύλο palo santo ή λιβάνι για να καθαρίσετε τον αγγελίτη. Περάστε την πέτρα μέσα από τον πυκνό καπνό για λίγα λεπτά.

  3. Σεληνόφωτο : Αφήστε τον αγγλίτη έξω ή σε περβάζι κατά τη διάρκεια της νύχτας, κάτω από το φως του φεγγαριού, κατά προτίμηση κατά τη διάρκεια της πανσελήνου. Το άμεσο ηλιακό φως δεν συνιστάται επειδή μπορεί να βλάψει το χρώμα του αγγελίτη.

  4. Καθαρισμός κρυστάλλων : Τοποθετήστε τον αγγλίτη σε ένα στρώμα κρυστάλλων χαλαζία ή αμέθυστου για λίγες ώρες. Αυτοί οι κρύσταλλοι είναι γνωστοί για την ικανότητά τους να καθαρίζουν και να φορτίζουν άλλες πέτρες.

  5. Ρέικι : Εάν είστε μυημένοι στο Reiki ή γνωρίζετε κάποιον που είναι, η ενέργεια Reiki μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να εξαγνίσει και να επαναφορτίσει τον άγγελο.

  6. Πρόθεση και απεικόνιση : Κρατήστε τον αγγελίτη στο χέρι σας και οραματιστείτε ένα έντονο λευκό φως να τον περιβάλλει και να αφαιρεί όλες τις αρνητικές ενέργειες. Ορίστε την πρόθεση να καθαρίσετε και να επαναφορτίσετε την πέτρα.

Είναι σημαντικό να καθαρίζετε περιοδικά την αγγλίτη, ειδικά αν χρησιμοποιείται συχνά σε πνευματικές ή θεραπευτικές πρακτικές.

Ποια είναι η έννοια της Angelit;

Το Prehnite είναι ένας ημιπολύτιμος λίθος που αποτιμάται για την ικανότητά του να αναπτύσσει τη διαίσθηση και τη διόραση, θεωρούμενος πέτρα οράματος. Λειτουργεί ως προστατευτική ασπίδα, απορρίπτοντας τις αρνητικές ενέργειες και παρέχοντας ενεργειακή προστασία. Είναι γνωστό για τη συναισθηματική θεραπεία, φέρνοντας εσωτερική ειρήνη και μειώνοντας το άγχος. Το Prehnit προωθεί την άνευ όρων αγάπη και συμπόνια, ανοίγοντας το τσάκρα της καρδιάς και βελτιώνοντας τις σχέσεις. Υποστηρίζει την προσωπική μεταμόρφωση και την πνευματική ανάπτυξη, ευθυγραμμίζοντας τον χρήστη με τον σκοπό της ζωής του. Βοηθά επίσης στην αποσαφήνιση των σκέψεων και στη βελτίωση της συγκέντρωσης, καθιστώντας το ιδανικό για τη λήψη τεκμηριωμένων αποφάσεων. Αυτή η πέτρα εξισορροπεί τα τσάκρα και την ενέργεια του σώματος, διευκολύνοντας την απελευθέρωση αρνητικών συναισθημάτων και εκδηλωμένων επιθυμιών.

Για ποια ζώδια είναι κατάλληλη η Angelita;

Ο αγγελίτης είναι ένα ορυκτό γνωστό για την ηρεμιστική και καταπραϋντική του ενέργεια, έχοντας ένα γαλάζιο χρώμα που συμβολίζει την ειρήνη και τη γαλήνη. Συχνά συνδέεται με τους αγγέλους και την πνευματική επικοινωνία και θεωρείται πέτρα που διευκολύνει τη σύνδεση με τους πνευματικούς οδηγούς και τη θεϊκή προστασία. Ο αγγελίτης χρησιμοποιείται για να μειώσει το στρες, το άγχος και να φέρει μια βαθιά αίσθηση εσωτερικής ειρήνης. Προωθεί επίσης τη συμπόνια, την κατανόηση και την ενσυναίσθηση, βοηθώντας στη συμφιλίωση των συγκρούσεων και στη δημιουργία αρμονικών σχέσεων. Στις θεραπευτικές πρακτικές, λέγεται ότι βοηθά στην εξισορρόπηση της ενέργειας του σώματος και της συναισθηματικής επούλωσης. Χρησιμοποιείται επίσης για την ενίσχυση της πνευματικής διαύγειας και τη βελτίωση της επικοινωνίας, τόσο σωματικά όσο και πνευματικά. Σε ένα πνευματικό πλαίσιο, η angelite θεωρείται ως μια πέτρα σοφίας και ανοίγματος στην ανώτερη γνώση.