Proprietati labradorit

Labradorite: ιδιότητες, οφέλη, έννοια, χρήση

Echipa Druzy

|

|

11 min

Ο λαμπραδορίτης είναι μια συναρπαστική πέτρα, γνωστή για το ζωντανό παιχνίδι των χρωμάτων και τις μυστικιστικές της ιδιότητες. Σε αυτό το άρθρο, θα εξερευνήσουμε το αίνιγμα και τη δύναμη του λαμπραδορίτη, ξεκινώντας από το νόημά του και περνώντας από τα θεραπευτικά οφέλη και τις μοναδικές ιδιότητές του, σε πρακτικούς τρόπους με τους οποίους μπορείτε να τον ενσωματώσετε στην καθημερινή σας ζωή.

«Στην καρδιά κάθε λαμπραδορίτη βρίσκεται ένα σύμπαν γεμάτο μυστήριο και γοητεία, που περιμένει να ανακαλυφθεί από μάτια που αναζητούν ομορφιά και βάθος στα βάθη της πέτρας».

1. Ημιπολύτιμος λίθος λαμπραδορίτη: οφέλη και ιδιότητες

1.1 Λαμπραδορίτης: οφέλη συναισθηματικού σχεδίου


Σταθεροποιεί τις διακυμάνσεις των συναισθημάτων:

Ο λαμπραδορίτης δρα ως ενεργειακός ρυθμιστής, συμβάλλοντας στη μείωση των έντονων συναισθημάτων και στη σταθεροποίηση των διακυμάνσεων των διαθέσεων


Ενθαρρύνετε την έκφραση συναισθημάτων: 

Ανοίγοντας και ξεκλειδώνοντας τα ανώτερα τσάκρας, ο λαμπραδορίτης μπορεί να διευκολύνει την ελεύθερη έκφραση συναισθημάτων και σκέψεων, βοηθώντας στην απελευθέρωση εσωτερικών εντάσεων.



Βασικά προϊόντα για να ξεκινήσετε:

1.2 Ιδιότητες λαμπραδορίτη - πνευματικό επίπεδο


Προστασία ενέργειας: 

Ο λαμπραδορίτης είναι γνωστός για την ικανότητά του να σχηματίζει μια προστατευτική ασπίδα γύρω από τον χρήστη, απορροφώντας αρνητικές ενέργειες και προστατεύοντας από δυσμενείς εξωτερικές επιδράσεις.


Διέγερση της ανώτερης συνείδησης: 

Αυτός ο κρύσταλλος συνδέεται με το άνοιγμα και την ενεργοποίηση ανώτερων τσάκρα, όπως το τσάκρα του στέμματος και το τσάκρα του τρίτου ματιού, διευκολύνοντας την πρόσβαση στην πνευματική σοφία και την υψηλότερη συνειδητότητα.


Ενσωμάτωση φωτός και σκότους:

Ο λαμπραδορίτης έχει διπλή ενέργεια, που συνδέεται με την αντίθεση μεταξύ φωτός και σκότους μέσα μας. Μας βοηθά να ενσωματώσουμε αυτές τις αντίθετες πτυχές της ύπαρξής μας και να τις εναρμονίσουμε σε ένα ισορροπημένο σύνολο.


Τόνωση της διαίσθησης και της διόρασης: 

Αυτός ο κρύσταλλος μπορεί να ενισχύσει τις διαισθητικές και αντιληπτικές ικανότητες, διευκολύνοντας την πρόσβαση σε λεπτές πληροφορίες και βαθιά κατανόηση των πραγμάτων πέρα από το συνειδητό επίπεδο.


Ενίσχυση της πνευματικής ενέργειας:

Ο λαμπραδορίτης μπορεί να ενισχύσει την πνευματική ενέργεια του χρήστη, παρέχοντας υποστήριξη σε πνευματικές πρακτικές και στην αναζήτηση εσωτερικής γνώσης και κατανόησης του σύμπαντος.


Σύνδεση με τις Ανώτερες Σφαίρες: Αυτός ο κρύσταλλος μπορεί να διευκολύνει τη σύνδεση με τον πνευματικό κόσμο και τους πνευματικούς οδηγούς, υποστηρίζοντας αυτόν που τον φοράει στην αναζήτηση σοφίας και καθοδήγησης από ανώτερες πηγές.


Μεταστοιχείωση στάσιμων ενεργειών:

Ο λαμπραδορίτης έχει την ικανότητα να διαλύει ενεργειακά μπλοκαρίσματα και να απελευθερώνει στάσιμες ενέργειες από το σώμα και το ενεργειακό πεδίο του χρήστη, διευκολύνοντας έτσι την ελεύθερη ροή ζωτικής ενέργειας.


Μέσω αυτών των ιδιοτήτων, ο λαμπραδορίτης μπορεί να είναι ένας ισχυρός σύμμαχος στο πνευματικό ταξίδι του ατόμου, υποστηρίζοντάς το στην προσωπική του εξέλιξη και στην αναζήτησή του για φώτιση και επίγνωση.

«Αγνοώντας το πνευματικό βάθος, πολλοί άνθρωποι μοιάζουν με αστραπή, η οποία λάμπει για μια στιγμή και στη συνέχεια εξαφανίζεται στο σκοτάδι».

Έκχαρτ Τόλε

1.3 Ιδιότητες Λαμπραδορίτης - νοητικό επίπεδο


Πνευματική διαύγεια:

Ο λαμπραδορίτης μπορεί να βοηθήσει στην αποσαφήνιση των σκέψεων και να εστιάσει το μυαλό, διευκολύνοντας τη σαφή και αποτελεσματική λήψη αποφάσεων.

Τόνωση της δημιουργικότητας: 

Αυτός ο κρύσταλλος μπορεί να ανοίξει τις πύλες της φαντασίας και να εμπνεύσει τη δημιουργικότητα, βοηθώντας σας να βρείτε εφευρετικές λύσεις και νέες προοπτικές στην επίλυση προβλημάτων.

«Η δημιουργικότητα φαίνεται σε ολόκληρη τη ζωή μας. Όποτε δημιουργείς, έρχεσαι σε επαφή με τον Θεό».

Όσσο

1.4 Οφέλη Λαμπραδορίτης– υγεία, σώμα


Βελτίωση του ύπνου:

Ο λαμπραδορίτης μπορεί να είναι ευεργετικός στην προώθηση του ξεκούραστου και βαθύ ύπνου, συμβάλλοντας στη μείωση της αϋπνίας και των διαταραχών του ύπνου.


Ανακούφιση πονοκεφάλων και έντασης:

Αυτός ο κρύσταλλος μπορεί να βοηθήσει στη μείωση των πονοκεφάλων και της έντασης των μυών, παρέχοντας ένα χαλαρωτικό και ανακουφιστικό αποτέλεσμα.


Προώθηση της κυκλοφορίας του αίματος: Ο λαμπραδορίτης μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος, συμβάλλοντας στην καλύτερη οξυγόνωση των ιστών και στην αποβολή των τοξινών από το σώμα.


Υποστήριξη του μεταβολισμού: 

Ο λαμπραδορίτης λέγεται ότι έχει ικανότητες ρύθμισης του μεταβολισμού, βοηθώντας στη διατήρηση της βέλτιστης λειτουργίας του μεταβολικού συστήματος.

Αντιοξειδωτική δράση: 

Αυτός ο κρύσταλλος μπορεί να προσφέρει αντιοξειδωτικά οφέλη, βοηθώντας στην προστασία των κυττάρων από βλάβες που προκαλούνται από τις ελεύθερες ρίζες και επιβραδύνοντας τη διαδικασία κυτταρικής γήρανσης.


Για να βεβαιωθείτε ότι διατηρείτε την υγεία σας ασφαλή, συμβουλευτείτε πάντα έναν γιατρό ή ειδικό πριν δοκιμάσετε οποιαδήποτε μορφή θεραπείας, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης κρυστάλλων.

«Όσοι έχουν υγεία έχουν ελπίδα και όσοι έχουν ελπίδα έχουν τα πάντα».

- Αραβική παροιμία

2. Τα 10 κορυφαία οφέλη του ημιπολύτιμου λίθου λαμπραδορίτη


  • Συναισθηματική ισορροπία: Ο λαμπραδορίτης βοηθά στη σταθεροποίηση και την εξισορρόπηση των συναισθημάτων, επιτρέποντας μεγαλύτερη πνευματική διαύγεια και ικανότητα διαχείρισης του στρες.
  • Τόνωση της δημιουργικότητας: Αυτός ο κρύσταλλος μπορεί να τονώσει τη δημιουργικότητα και τη φαντασία, διευκολύνοντας την εξεύρεση καινοτόμων λύσεων και έμπνευσης σε διαφορετικούς τομείς.
  • Προστασία ενέργειας: Ο λαμπραδορίτης παρέχει προστασία από αρνητικές ενέργειες και επιβλαβείς επιρροές από το περιβάλλον, διατηρώντας ένα θετικό ενεργειακό πεδίο γύρω από τον χρήστη.
  • Βελτίωση της διαίσθησης: Αυτός ο κρύσταλλος είναι γνωστός για την ικανότητά του να ενισχύει τη διαίσθηση και να ενισχύει την πνευματική συνείδηση, διευκολύνοντας την πρόσβαση σε πληροφορίες και εσωτερική σοφία.
  • Πνευματική διαύγεια: Ο λαμπραδορίτης μπορεί να προωθήσει την πνευματική διαύγεια και την ικανότητα συγκέντρωσης, διευκολύνοντας τη λήψη αποφάσεων και την επίλυση προβλημάτων πιο εύκολα.
  • Διέγερση ψυχικών ικανοτήτων: Πιστεύεται ότι αυτός ο κρύσταλλος μπορεί να διεγείρει ψυχικές ικανότητες όπως η τηλεπάθεια και η διόραση, βοηθώντας στην ανάπτυξη διαισθητικών ικανοτήτων. 
  • Εξισορρόπηση τσάκρα: Ο λαμπραδορίτης συνδέεται με την εξισορρόπηση και την εναρμόνιση των τσάκρας, βοηθώντας στη βελτίωση της ροής της ενέργειας σε όλο το σώμα.
  • Ενθάρρυνση της αλλαγής και του μετασχηματισμού: Αυτός ο κρύσταλλος μπορεί να υποστηρίξει τη διαδικασία της προσωπικής μεταμόρφωσης και της πνευματικής ανάπτυξης, ενθαρρύνοντας την προσαρμοστικότητα και την αποδοχή της αλλαγής στη ζωή.
  • Διατήρηση της σύνδεσης με τον ανώτερο εαυτό: Ο λαμπραδορίτης μπορεί να διευκολύνει τη σύνδεση με τον ανώτερο εαυτό και τους πνευματικούς οδηγούς, βοηθώντας στην πρόσβαση στην εσωτερική σοφία και στην εκπλήρωση του πνευματικού σκοπού.
  • Προώθηση της σωματικής και ενεργειακής θεραπείας: Ο λαμπραδορίτης μπορεί να υποστηρίξει τη σωματική και ενεργειακή επούλωση, βοηθώντας στην απελευθέρωση μπλοκαρισμάτων και στην αποκατάσταση της ισορροπίας στο σώμα και το ενεργειακό πεδίο.

Ο καθένας μπορεί να αισθανθεί και να ερμηνεύσει αυτά τα αποτελέσματα και τα οφέλη με μοναδικό τρόπο, σύμφωνα με τις προσωπικές του ανάγκες και εμπειρίες. Σας παροτρύνουμε να αφήσετε τη διαίσθησή σας και τις αισθήσεις σας να σας καθοδηγήσουν.

«Οι κρύσταλλοι είναι ποιήματα σκαλισμένα από τα χέρια του χρόνου, κρατώντας μέσα τους τα μυστικά όλης της ύπαρξης».

3. Ενσωμάτωση του λαμπραδορίτη στην καθημερινή ζωή, πρακτικοί τρόποι χρήσης

Ο λαμπραδορίτης μπορεί να ενσωματωθεί στην καθημερινή σας ζωή με διάφορους τρόπους για να αυξήσετε την ευημερία και την ευημερία σας με συνέπεια.

3.1 Διαλογισμός, χαλάρωση, κρυσταλλοθεραπεία με Λαμπραδορίτης


Ο λαμπραδορίτης μπορεί να είναι ένας πολύτιμος σύντροφος στο ταξίδι του διαλογισμού σας, βοηθώντας σας να επιτύχετε βαθύτερες καταστάσεις χαλάρωσης και επίγνωσης.

 

Επιλογή τόπου και θέσης

Βρείτε ένα ήσυχο και άνετο μέρος όπου μπορείτε να καθίσετε ή να ξαπλώσετε για διαλογισμό. Μπορείτε να επιλέξετε να τοποθετήσετε τον κρύσταλλο λαμπραδορίτη μπροστά σας, στο μέτωπό σας, στο στήθος σας ή να τον κρατήσετε στο χέρι σας. Επιλέξτε τη θέση που αισθάνεστε καλύτερα για εσάς και σας βοηθά να αισθάνεστε συνδεδεμένοι και άνετοι, αφήστε τη διαίσθησή σας να σας καθοδηγήσει.


Ρύθμιση πρόθεσης: 

Πριν ξεκινήσετε το διαλογισμό, αφιερώστε λίγα λεπτά για να διευκρινίσετε την πρόθεσή σας. Μπορείτε να στοχεύσετε να χαλαρώσετε βαθιά, να ηρεμήσετε το μυαλό σας ή να συνδεθείτε με την ενέργεια του λαμπραδορίτη. Να είστε ανοιχτοί και δεκτικοί σε ό, τι συμβαίνει κατά τη διάρκεια του διαλογισμού, χωρίς να ασκείτε πίεση στα αποτελέσματα.


Έναρξη διαλογισμού: 

Ξεκινήστε εστιάζοντας στην αναπνοή σας, στρέφοντας συνειδητά την προσοχή σας στην εισπνοή και την εκπνοή. Επιβραδύνετε το ρυθμό αναπνοής σας και προσπαθήστε να χαλαρώσετε όλο και περισσότερο σε κάθε αναπνοή. Καθώς χαλαρώνετε, ενσωματώστε την ηρεμιστική ενέργεια του λαμπραδορίτη και φανταστείτε ότι διαπερνά ολόκληρη την ύπαρξή σας.


Εξερευνώντας τις αισθήσεις: 

Καθώς διαλογίζεστε, παρατηρήστε τις αισθήσεις και τις σκέψεις που προκύπτουν στο μυαλό σας. Να είστε ενήμεροι για οποιαδήποτε ένταση ή ανησυχία και αφήστε τους να διαλυθούν σταδιακά. Οραματιστείτε την κρυσταλλική ενέργεια να ρέει μέσα στο σώμα σας, καθαρίζοντας τυχόν μπλοκαρίσματα και εξισορροπώντας τα τσάκρα σας.


Ολοκλήρωση του διαλογισμού: 

Αφού διαλογιστείτε αρκετή ώρα, φέρτε αργά την προσοχή σας πίσω στην αναπνοή σας και στην παρούσα στιγμή. Νιώστε τον εαυτό σας να επιστρέφει σταδιακά στη συνείδηση και ανοίξτε τα μάτια σας όταν νιώσετε έτοιμοι. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να αναλογιστείτε την εμπειρία σας.

3.2 Κοσμήματα Λαμπραδορίτης


Φορέστε κοσμήματα λαμπραδορίτη όπως κολιέ, βραχιόλια ή σκουλαρίκια για να επωφεληθείτε από την κρυστάλλινη ενέργεια με συνέπεια. Επιλέξτε κοσμήματα που έρχονται σε άμεση επαφή με το δέρμα σας για να επιτρέψετε την αποτελεσματική μετάδοση της ενέργειας του λαμπραδορίτη σε όλο το σώμα σας καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Φορώντας κοσμήματα με ημιπολύτιμους λίθους σε επαφή με το δέρμα μπορεί να δημιουργήσει μια άμεση σχέση μεταξύ της λεπτής ενέργειας των κρυστάλλων και του σώματός μας. Αυτή η σύνδεση διευκολύνει μια σταθερή ροή ενέργειας σε ολόκληρο το ενεργειακό μας σύστημα, διατηρώντας την ισορροπία και τη ζωτικότητά μας καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας. Με αυτόν τον τρόπο, τα κοσμήματα με ημιπολύτιμους λίθους γίνονται όχι μόνο αισθητικά αξεσουάρ, αλλά και διακριτικά εργαλεία αναζωογόνησης που μας περιβάλλουν κάθε στιγμή της ημέρας.

3.3 Πέτρα Λαμπραδορίτης στην τσέπη, την τσάντα ή το πορτοφόλι σας


Η μεταφορά ημιπολύτιμων λίθων στην τσάντα, το πορτοφόλι ή την τσέπη σας μπορεί να προσφέρει λεπτή και συνεχή υποστήριξη, φέρνοντας ισορροπία και θετική ενέργεια στην καθημερινή ζωή.


3.4 Τοποθέτηση Λαμπραδορίτης στο σπίτι σας


  Υπνοδωμάτιο:

  • Τοποθετήστε ένα κομμάτι λαμπραδορίτη στο κομοδίνο σας ή κάτω από το μαξιλάρι σας για να προωθήσετε τον ξεκούραστο ύπνο και να προστατεύσετε από τους εφιάλτες.
  • Τοποθετήστε τον λαμπραδορίτη σε μια γωνία ή σε ένα τραπέζι στην κρεβατοκάμαρα για να φέρετε ήρεμη, καταπραϋντική ενέργεια.

  Σαλόνι:

  • Τοποθετήστε λαμπραδορίτη κοντά στην κύρια είσοδο ή σε μια γωνία του δωματίου για να προστατεύσετε το χώρο και να δημιουργήσετε ένα χαλαρωτικό περιβάλλον για κοινωνικοποίηση ή διαλογισμό.
  • Εάν έχετε ένα ειδικό μέρος για να διαβάσετε ή να εργαστείτε, τοποθετήστε ένα κομμάτι λαμπραδορίτη στο γραφείο ή το ράφι σας για να βελτιώσετε τη συγκέντρωση και την πνευματική διαύγεια.

    Κουζίνα:
  • Τοποθετήστε λαμπραδορίτη στον πάγκο εργασίας ή στο τραπέζι σας για να φέρετε ήρεμη, ισορροπημένη ενέργεια κατά την προετοιμασία του φαγητού.
  • Εάν υπάρχει μια γωνιά ή χώρος στην κουζίνα όπου υπάρχει στάσιμη ενέργεια, τοποθετήστε τον λαμπραδορίτη εκεί για να τον ενεργοποιήσετε και να τον καθαρίσετε.

  Λουτρό:

  • Τοποθετήστε ένα κομμάτι λαμπραδορίτη στον πάγκο ή στο ράφι στο μπάνιο για να φέρετε ήρεμη και καταπραϋντική ενέργεια κατά τη διάρκεια τελετουργιών προσωπικής φροντίδας.
  • Αν θέλετε να προωθήσετε την πνευματική διαύγεια και τη συναισθηματική ισορροπία κατά τη διάρκεια στιγμών χαλάρωσης στο μπάνιο, μπορείτε να κρατήσετε μια πέτρα λαμπραδορίτη ενώ απολαμβάνετε ένα ζεστό μπάνιο ή διαλογισμό.

  Χώροι εργασίας ή γραφεία:

  • Τοποθετήστε λαμπραδορίτη στο γραφείο σας ή κοντά στο χώρο εργασίας σας για να προωθήσετε την πνευματική διαύγεια, τη δημιουργικότητα και τη συγκέντρωση.
  • Εάν αισθάνεστε ότι η ενέργεια στο γραφείο είναι μπλοκαρισμένη ή αρνητική, τοποθετήστε λαμπραδορίτη σε αυτές τις περιοχές για να την καθαρίσετε και να την αναζωογονήσετε.

Στην ουσία, ο λαμπραδορίτης μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε δωμάτιο ανάλογα με τις προσωπικές προθέσεις και ανάγκες. Είναι σημαντικό να ακολουθήσετε τη διαίσθησή σας και να παρατηρήσετε πώς η ενέργεια της πέτρας αλληλεπιδρά με το χώρο και τον εαυτό σας για να προσδιορίσετε ποια θέση είναι πιο κατάλληλη.

druzy.gr: 


«Οι κρύσταλλοι έχουν έναν ιδιαίτερο ρόλο στη ζωή μας, για να ενισχύσουν και να τονίσουν την προσωπική δύναμη που υπάρχει ήδη στον καθένα μας. 

Δρουν ως καταλύτες για την εσωτερική μας ενέργεια και τις δυνατότητές μας. Οι άνθρωποι κατέχουν μια εντυπωσιακή δύναμη θεραπείας και προσωπικής ανάπτυξης και οι κρύσταλλοι έρχονται να ενισχύσουν αυτή την έμφυτη δύναμη. Μπορούν να μας υποστηρίξουν στο ταξίδι της αυτοανακάλυψης και της μεταμόρφωσης, φέρνοντας σαφήνεια και ισορροπία στη ζωή μας. 

Καλλιεργώντας μια συνειδητή σχέση με τους κρυστάλλους, μπορούμε να συνδεθούμε πιο βαθιά με τη δική μας δύναμη και να αναλάβουμε την ευθύνη για τη δική μας θεραπεία και προσωπική ανάπτυξη.

Αν θέλετε να αγοράσετε αυτά τα θαύματα της φύσης, σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Συστάσεις druzy.gr:

Πώς μπορώ να καθαρίσω τον λαμπραδορίτη;

Ο λαμπραδορίτης μπορεί να καθαριστεί με διάφορες μεθόδους, όπως:


Πλύσιμο κάτω από τρεχούμενο νερό:

Ξεπλύνετε τον λαμπραδορίτη κάτω από τρεχούμενο νερό για λίγα λεπτά, οραματιζόμενοι την αρνητική ενέργεια να αποστραγγίζεται από την πέτρα.


Θυμίαμα ή μουτζούρα: 

Περνώντας λαμπραδορίτη μέσα από τον καπνό του λιβανιού, του λευκού φασκόμηλου ή άλλων ιερών βοτάνων μπορεί να καθαρίσει και να αναζωογονήσει την κρυσταλλική ενέργεια.


Φως του ήλιου και φως του φεγγαριού:

Ο λαμπραδορίτης μπορεί να τοποθετηθεί έξω ή σε ένα μέρος όπου λαμβάνει άμεσο ηλιακό φως ή φως του φεγγαριού για αρκετές ώρες για να φορτίσει και να καθαρίσει.


Άλλοι κρύσταλλοι καθαρισμού: 

Μπορείτε να τοποθετήσετε λαμπραδορίτη σε ένα κομμάτι διαυγούς χαλαζία ή αμέθυστο για να το καθαρίσετε και να το αναζωογονήσετε ενεργειακά.

Ποια είναι η έννοια των χρωμάτων και των σχημάτων στον λαμπραδορίτη;

Τα χρώματα και τα σχήματα στον λαμπραδορίτη συνδέονται συχνά με διάφορες έννοιες και επιρροές στην ενέργεια και την ψυχική κατάσταση.


Τα χρώματα στον λαμπραδορίτη, όπως το μπλε, το πράσινο, το κίτρινο ή το μοβ, μπορούν να υποδηλώνουν διάφορες ιδιότητες και επιρροές, όπως ηρεμία και ηρεμία (στην περίπτωση του μπλε), θεραπεία και προσωπική ανάπτυξη (στην περίπτωση του πράσινου), δημιουργικότητα και ενέργεια (στην περίπτωση του κίτρινου) ή διαίσθηση και πνευματικότητα (στην περίπτωση του μοβ).


Σχήματα όπως στρογγυλή πέτρα (σφαίρα), οβάλ πέτρα, ακατέργαστες ή λαξευτές πέτρες μπορούν επίσης να επηρεάσουν τον τρόπο με τον οποίο γίνεται αντιληπτή και απορροφάται η ενέργεια του λαμπραδορίτη. Για παράδειγμα, μια στρογγυλή πέτρα μπορεί να προωθήσει την ισορροπία και την αρμονία, ενώ μια τραχιά πέτρα μπορεί να συσχετιστεί με δύναμη και προστασία.

Από ποιες χώρες προέρχεται ο λαμπραδορίτης;

Ο λαμπραδορίτης βρίσκεται σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο, αλλά μερικές από τις πιο διάσημες πηγές περιλαμβάνουν:


Καναδάς: Ο λαμπραδορίτης ανακαλύφθηκε αρχικά στην περιοχή Λαμπραντόρ του Καναδά, από την οποία πήρε και το όνομά του. Η επαρχία της Νέας Γης και του Λαμπραντόρ είναι μία από τις πιο διάσημες πηγές λαμπραδορίτη στον κόσμο.


Φινλανδία: Ο λαμπραδορίτης εξάγεται επίσης από τη Φινλανδία, ειδικά από την περιοχή Ylämaa. Ο φινλανδικός λαμπραδορίτης είναι γνωστός για τα ζωντανά χρώματα και το έντονο παιχνίδι των χρωμάτων.


Νορβηγία: Ο λαμπραδορίτης βρίσκεται και εξάγεται σε διάφορες περιοχές της Νορβηγίας, συμπεριλαμβανομένων των νησιών Lofoten και άλλων περιοχών της χώρας.


Ρωσία: Ο λαμπραδορίτης βρίσκεται σε περιοχές της Ρωσίας, συμπεριλαμβανομένης της Σιβηρίας και της νήσου Σαχαλίνης. Ο ρωσικός λαμπραδορίτης αποτιμάται για την ποικιλία χρωμάτων και την ποιότητά του.


Μαδαγασκάρη: Ο λαμπραδορίτης εξάγεται επίσης από τη Μαδαγασκάρη, όπου βρίσκονται δείγματα με μοναδικά χρώματα και σχέδια.

Αυτές είναι μόνο μερικές από τις χώρες που είναι πιο γνωστές για την εξόρυξη λαμπραδορίτη, αλλά αυτός ο κρύσταλλος βρίσκεται επίσης σε άλλες περιοχές του κόσμου, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών, του Μεξικού, της Ινδίας και της Αυστραλίας.